Verliefd/verloofd/getrouwd


  
   


 
Jannie en John Rooijakkers- Sassenburg

"Mijn man (toen nog mijn verloofde) en ik zijn op 26 mei 1970 in ondertrouw gegaan. Daarna zijn wij vanaf het stadhuis de Coolsingel overgestoken en met de cup op de foto gegaan."
 
 
  
   


 
Jan Dubbeld

"Deze foto is genomen op 18 augustus 1970. Deze datum was onze ondertrouwdag. Een dag nadat Feyenoord de Wereldcup had veroverd (9 september 1970) zijn wij getrouwd (op 10 september), en dat zijn we nog steeds."
 
 
  
   


 
Jan Jongerius

"Op de foto sta ik met mijn verloofde Egberta in 1970. In 1972 zijn we getrouwd en nog steeds bij elkaar."
 
 
  
   
Simon Molenaar

"Op de foto sta ik met Hanny Molenaar de Lepper. Wij waren toen net verloofd en nu al 43 jaar gelukkig getrouwd."
 
 
  
   


   
Kor de Vries

"Een foto van mijn vrouw en mij die wij destijds op het Stadhuisplein aan de Coolsingel hebben laten maken. We zijn inmiddels 44 jaar getrouwd, en zien er nu wat ouder uit."
 
 
  
   


 
Ernst en Ineke van der Vlist

"Wij waren net twee jaar getrouwd en gingen naar Rotterdam voor de Cup met de grote oren. ‘Pakkie best’ gingen we samen met de cup op de foto."

 
  
   


 
Cees en Nel van de Merwe


"Het bijzonder in dit geval is dat ik (de linkerpersoon op de linkerfoto) het meisje op de rechterfoto destijds nog niet kende maar dat wij in 1993 wel met elkaar zijn getrouwd."
 


  

 


 
Lex en Loes Grem,  

Sander Grem: "Mijn moeder was in 1970 29 jaar en de grootste Feyenoordfan. Van haar heb ik het Feyenoord virus geërfd. Ze was helemaal verliefd op Coen Moulijn. Mijn vader was 32 en volgde haar meer in haar Feyenoordliefde."